BKS vierailulla komissiossa

Brysselin Kansallisseura tarjoaa jäsenistölleen monipuolista toimintaa. Meillä on ollut kunnia saada puhujavieraiksi  mitä arvovaltaisimpia henkilöitä. Mm. komissaarit, Euroopan parlamentin jäsenet, ministerit, pääjohtajat ja suurlähettiläät ovat vierailleet tilaisuuksissamme. Kiinnostavat alustukset ovat virittäneet ja kannustaneet jäsenistöä pohtimaan ja keskustelemaan politiikasta sanan laajassa merkityksessä, oli kyse sitten ulko- ja turvallisuus-, kauppa-, energia-, tutkimus-, kehitys- tai maatalouspolitiikasta.

Kulttuuripitoinen ohjelma keventää mukavasti rankkaa järjestötoimintaa. BKS:n monilahjakkuuksien kirjoa täydentävät mm. lukuisat hämmästyttävän taitavat muusikot. Jäsenistö on saanut lukemattomat kerrat nauttia erilaisista musiikkiesityksistä, yhteislaulusta, runoista, imitoinnista ja muista monella tavalla perinteisen esittävän taiteen rajoja rikkovista performanssiesityksistä.

Tulevat tapahtumat

Aikaisempia tapahtumia