Aikaisempia tapahtumia

BKS tutustumassa Europa-rakennukseen 26.2.2018

BKS pääsi tutustumaan Eurooppa-neuvoston Europa-rakennukseen viestintäjohtaja Reijo Kemppisen johdolla.

EU-suurlähettiläs Marja Rislakki BKS:n vieraana 8.2.2018

Oluet mepin kanssa 9.1.2018

MEP Tom Vandenkendelaere tapasi BKS:n jäseniä ja sai BKS-termarin kiitokseksi.

Suomi 100 -gaalajuhla 2.12.2018

BKS:n hallitus juhlahumussa.

NATO-vierailu 21.11.2017

BKS kävi antamassa kannatuksensa Suomen Nato-jäsenyydelle.

BKS juhannus 2017

BKS vietti juhannusta perinteiseen tapaan naamiaisten merkeissä.

Parlamenttivierailu 21.3.2017

BKS vieraili Euroopan Parlamentissa MEP Henna Virkkusen vieraana ja piti samalla kevätkokouksensa.

Petteri Orpo BKS:n lounasvieraana 20.2.2017

BKS:lla oli ilo ja kunnia saada lounasvieraaksi Kokoomuksen puheenjohtaja, valtiovarainministeri Petteri Orpo. Vilkasta keskustelua käytiin mm. hallitusohjelmasta, kunnallisvaaleista, sotesta, EU:sta, ulko- ja turvallisuuspolitiikasta.
BKS:n on helppo yhtyä Orpon sanoihin: ”Suomi ilman Euroopan Unionia on mahdoton ajatus”.

(Kuvat: Max Pelagatti)

BKS juhannus 2016

Perinteisiä juhannusnaamisia vietettiin tänäkin vuonna. Hauskaa oli!

bks juhannus

BKS Luxemburgissa

BKS teki 10. – 11.3.2016 hienosti onnistuneen retken Luxemburgiin 20 jäsenen voimalla. Torstai-iltana 10.3. tehtiin historiaa, kun Luxemburgiin perustettiin uusi kokoomusyhdistys – BKS kumminaan – jonka puheenjohtajaksi valittiin Sami Nummela. Paikalla oli myös europarlamentaarikko Henna Virkkunen ja Euroopan tilintarkastustuomioistuimen jäsen Ville Itälä.
Perjantaiaamuna vierailtiin Euroopan Investointipankissa (EIB), jossa kuultiin varapääjohtaja Jan Vapaavuoren esitys EIB:n toiminnasta ja tutustuttiin pankin taidekokoelmiin.
Ville Itälä vuorostaan isännöi BKS:n vierailua Euroopan tilintarkastustuomioistuimeen (ECA), jossa nautittiin myös lounas.
Osallistujia upealle retkelle saapui Brysselin lisäksi Helsingistä ja Hampurista saakka. Kiitos isännille, järjestäjille ja osallistujille sekä onnea Luxembourgin kokoomukselle!

BKS Luxemburg

MEP Henna Virkkunen ja hallitusneuvottelut

BKS sai Suomen hallitusneuvotteluissa mukana olleelta meppi Henna Virkkuselta ajankohtaiset kuulumiset neuvottelujen etenemisestä (27.5.2015).

bksjahenna

Ministeri Toivakka BKS:n vieraana

Eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Lenita Toivakka kävi Brysselin vierailullaan 10.2.2015 tapaamassa myös BKS:ää. Saimme ministerin ajankohtaiset kuulumiset sekä tietoa Kokoomuksen uunituoreesta eduskuntavaaliohjelmasta.

Lenita Toivakka BKS:n vieraana

EU-neuvostoon tutustumassa

Vuoden 2015 ensimmäisen vierailun BKS teki 22.1. Euroopan unionin neuvostoon, jossa isäntänä toimi viestintäjohtaja Reijo Kemppinen.

EU-neuvosto

Varapuheenjohtaja Kataista tapaamassa

Brysselin Kansallisseuralla oli kunnia vierailla Euroopan komissiossa varapuheenjohtaja Jyrki Kataisen vieraana 11.12.2014. Katainen kertoi ajankohtaiset kuulumiset. Samalla hänet toivotettiin tervetulleeksi Brysselin Kansallisseuran jäseneksi.

Komissio