Tapahtumia 2019

BKS:n 20-vuotisgaalajuhla
Brysselin Kansallisseuran 20-vuotista taivalta vietettiin juhlavin menoin. Juhlapuhujana oli Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Kai Mykkänen ja juhlassa palkittiin BKS:n aktiiveja ansiomerkeillä.

Syyskokous 2019

Syyskokouksessa 5.11.2019 käsiteltiin sääntömääräiset asiat, kuten uuden hallituksen valinta sekä keskusteltiin ruokapolitiikasta MEP Sirpa Pietikäisen ja MTK:n asiantuntijoiden kanssa.

Petteri Orpo BKS:n vieraana 16.10.

”Kokoomus on olemassa, jotta Suomi olisi mahdollisimman hyvä maa. Siksi tavoitteemme on olla Suomen suosituin puolue kuntavaaleissa 2021 ja eduskuntavaaleissa 2023”, sanoi Petteri Orpo ja ilmoitti myös tavoittelevansa EPP-puolueen varapuheenjohtajuutta  .

Jäsenilta 26.9.

Jäsenillassa vieraana olleelle komissaari Jyrki Kataiselle ojennettiin BKS:n kaikkein arvokkain huomionosoitus eli rakettipysti ansioista Euroopan, Suomen, Kokoomuksen ja BKS:n hyväksi. Onnea!

Juhannus

BKS toivottaa hauskaa juhannusta!

Vierailu OLAF:ssa 6.2.

BKS vieraili pääjohtaja Ville Itälän vieraana OLAF:ssa 6.2.2019